Kappersmerk Natulique

Professionele natuurlijke haarproducten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook speciaal gemaakt zijn gemaakt voor de kappersbranche. Dat is voor mij de perfecte combinatie. Ik vind het belangrijk om bewuste keuzes te maken én ik wil alleen het allerbeste voor jouw haar. Daarom gebruik ik sinds 2019 alleen nog de producten van Natulique.
“het beste voor je haar én het milieu​!”

bescherm je hoofdhuid

Geen chemicaliën meer

Wist je dat je hoofdhuid zeven keer meer product opneemt dan de rest van je huid? Dat is een van de vele redenen waarom het beter is om natuurlijke haarproducten te gebruiken, in plaats van shampoo of verf met chemicaliën. Doordat ik zelf een tijdje last van huidproblemen heb gehad, ben ik me gaan verdiepen in natuurlijke producten. Aan het eind van mijn zoektocht vond ik Natulique.

Professioneel kappersmerk

Over Natulique

Dit professionele Deense kappersmerk maakt de beautyindustrie duurzamer en gezonder. Door haar- en huidproducten te maken die niet schadelijk zijn voor jou, mij en het klimaat. Zonder kwaliteit te verliezen, want dat vind ik erg belangrijk. Ik ervaar – zowel bij mijzelf als bij mijn klanten – dat na een tijdje Natulique-producten te gebruiken, het haar sterker, minder droog en zachter wordt én meer volume krijgt.

de mooiste kleuren

Het beste voor jouw haar

Grijs dekken en licht kleuren, op een vriendelijke, duurzame en milde manier. Met de Natulique-haarproducten kan het. De natuurlijke producten werken tot in de kern van je haar en zorgen er onder andere voor dat de kleur perfect blijft. Waardoor je lang kunt genieten van jouw mooie nieuwe kapsel. En je zeker vol zelfvertrouwen de deur uitgaat!

bewezen met een keurmerk

360BIOCERT-certificering

Gemiddeld bestaan de producten van Natulique uit 95 tot 100% gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten. De beautyproducten zijn meestal vegan. Ook voldoen ze aan de 360BIOCERT-richtlijnen voor biologische productie. Zo weet je zeker dat de producten goed zijn voor je haar én het milieu.

Maak een afspraak

Meer weten over dit mooie merk?

 Of wil je weten welke (verzorgings)producten het beste matchen bij jouw haartype? Als Natulique-inspirator, professioneel kapster én ervaringsdeskundige geef ik je graag persoonlijk advies. Plan nu online je afspraak of neem contact met mij op.

Wil je direct een Natulique-product shoppen? Je bestelt je shampoo, conditioner, haarmasker, serum, wax en meer eenvoudig en snel in de webshop.