Over mij

Gezond leven en bewuste keuzes maken. Dat vind ik al zo’n beetje heel mijn leven belangrijk. Als klein meisje lette ik op de ik-kies-bewust-stickers in de supermarkt. Tegenwoordig heb ik wat meer kennis en leef ik bewust op een andere manier. Zo vind ik het belangrijk om rust te creëren in mijn leven en in de salon, gebruik ik alleen nog natuurlijke producten en geef ik elke klant persoonlijke aandacht. Daar krijg ik energie van!
“Dat jij ontspannen en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat, daar doe ik het voor!”​

Hoe het begon

Pura Vida

In 2015 studeerde ik af als kapster. Na een aantal jaren in een kapsalon gewerkt te hebben, begon ik in 2018 mijn eigen zaak: Bij Ons Aniek Hairstyling in Langenboom. Op 3 maart 2021 opende ik mijn nieuwe salon in een prachtig historisch pand in Zeeland: Pura Vida, Green & Organic Beauty.

Pura Vida is een Costa Ricaans levensmotto. Het betekent letterlijk ‘puur leven’ en het staat vooral voor: no worries, geniet van het moment. Deze uitspraak sluit heel mooi aan bij waar ik en mijn salon voor staan. 

Persoonlijk & ontspannen

Een fijn relaxmoment

Laat je bij mij je haar knippen, kleuren of verzorgen? Dan plan ik ruime tijd voor je in. Je krijgt een kopje koffie of (Matcha-)thee en een lekker stuk homemade bananenbrood. Samen maken we er een gezellig en ontspannen self-care-moment van. Ik luister naar je wensen en je verhaal, bekijk hoe je haar valt en adviseer over je perfecte kapsel. En over welke professionele producten daarvoor het meest geschikt zijn.

GEniet van het goede leven

Liefde voor je haar

Ik houd van jouw haar! Ik vind het fantastisch om je haar zo te verzorgen, knippen en stylen, zodat jij helemaal happy en vol zelfvertrouwen de kapsalon verlaat. Ik kijk hierbij vooral naar de unieke valling van je haar en geef je stylingtips. Waardoor jij je kapsel straks in no-time in model kunt brengen. Daarbij werk ik alleen met de natuurlijke producten van Natulique, die beter zijn voor je gezondheid en voor de wereld. Ben je toe aan een lekker ontspanmomentje en een fris kapsel? Maak dan nu een afspraak bij Pura Vida.