Categorieën

Merken

Natulique

Met Natulique hairstyling zorg je ervoor dat je haar weer in topconditie komt, maar vooral ook in topconditie blijft. Natulique is een van oorsprong Deens merk dat sinds 2018 op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Het is een exclusief merk dat is beloond met het 360BIOCERT vanwege de natuurlijke, biologische oorsprong van de ingrediënten. De producten van Natulique zijn voor 95% tot 100% op natuurlijke wijze geproduceerd.

Natulique – Haarverzorging op natuurlijke basis

De shampoo’s, maskers en conditioners van Natulique worden allemaal op natuurlijke basis gemaakt. Daardoor zijn ze veel gezonder dan “gewone” haarproducten verkrijgbaar in kapsalons, supermarkten en drogisterijen.

Reguliere shampoo’s bevatten microplastics die ervoor zorgen dat de haarschubben worden afgesloten waardoor er onvoldoende voeding en zuurstof bij de haren kan komen. De natuurlijke shampoo’s van Natulique bevatten geen microplastics waardoor de haarschubben niet afgesloten worden. Zo worden de haren veel beter gevoed en blijven ze mooier, gezonder en behouden ze veel beter hun volume.

Natulique natuurlijke haarverzorging verkrijgbaar bij ons aniek

Natuurlijke haarkleuring

Naast de natuurlijke haarproducten maakt Natulique ook natuurlijke haarkleuringen met wel 98,02% natuurlijke ingrediënten. De kleuringen zijn ontworpen op een basis van zonnebloempitextract, jojobaolie en abrikozenpitolie. Deze combinatie resulteert in een mildere haarkleuring die extra verzorging biedt.

Benieuwd wat een natuurlijke haarkleuring voor jouw haren kan doen? Neem dan eens contact met me op of maak een afspraak in de salon. De natuurlijke haarkleuringen worden niet online verkocht.

360BIOCERT

Naast dat de shampoo’s en kleuringen worden gemaakt op natuurlijke basis bevatten ze ook 95% tot 100% biologische ingrediënten. Daardoor mag Natulique met trots het certificaat voor 360BIOCERT dragen.

360BIOCERT is het belangrijkste en ook het hoogst haalbare biologische cosmetica keurmerk ter wereld. Het keurmerk staat onder andere voor:

  • Het niet testen op dieren.
  • Organische productie van de ingrediënten.
  • Duurzaame verpakken van de producten.

De 360BIOCERT richtlijnen houden onder andere in dat de productie(processen) van de producten die het keurmerk dragen de balans in de natuur waar de ingrediënten vandaan komen bewaren of zelfs verbeteren. Daarbij wordt gekeken en ervoor gezorgd dat agrarische processen worden geïntegreerd in de omgeving waardoor de natuur zo min mogelijk wordt geschaad.

Daarom werk ik met Natulique

Natulique is een zeer exclusief merk dat alleen gebruikt wordt door professionele kapsalons. Omdat Bij ons Aniek actief is als Inspirator voor het merk, hebben wij de mogelijkheid om het merk ook online te verkopen.

Naast dat het leuk rijmt (Bij ons Aniek werkt met Natulique), vind ik het heel belangrijk om op een duurzame wijze met de wereld om te gaan. Het gebruik van Natulique is beter voor het milieu en brengt minder schade toe aan mens en dier. Bovendien is het beter voor je hoofd(huid) en haar.

Natulique producten zijn:

  • 100% Vrij van Ammonia
  • 100%  Vrij van Laurylsulfaat
  • 100% Vrij van Parabenen
  • 100% Grijsdekkend
  • 98.02% Ingredienten van Natuurlijke Origine
  • Aangename Milde Geur
  • Met Natuurlijke Ingrediënten

Alle producten van Natulique worden in Denemarken geproduceerd volgens de 360BIOCERT richtlijnen. Mocht je nog vragen hebben over de producten of over de werking daarvan? Dan kun je ook altijd even contact met me opnemen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in mijn salon.